• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Sommarklättring kring Uppland

Jag har precis kommit tillbaka till platta Uppsala och söker nån att klättra med under sommaren. Just runt stan är det inte mycket som sticker upp ur marken, men jag har bil och nästan obegränsat med tid att resa runt. Tunaberg, Stockholmstrakten, Ågelsjön osv. lockar som fasen! Är öppen för det mesta, inklusive nån replängd aid, även om jag helst klättrar på kil och bouldrar lite. Hör av dig om du är sugen: jag nås lättast på johan.grahnen@home.se.
 
Bouldering i Uppsala

Hej,

Jag klättrar ofta och mycket. Mest sport (upptill 8a/+)men också en del boulder. Runt Uppsala finns enormt mycket fint att bouldra på. Senaste området som är under utveckling har bara det fått runt 100 ny problem bara senaste 3 veckorna. Kolla in bimbo.alliansor.se för info. Hör gärna av dig på oe@bredband.se
 
Jag är f d Uppsalabo, men bor numera utanför Södertälje. Klättrar inte så hårt (ännu!), men väger som en bra säkringsmans ska göra ;-)

Jag är ibland utan replagskompis, och åker gärna till Tunaberg, eller Stockholmsklipporna. Svårt att säga när det brukar passa, men vill du klättra (4/5/6-) så kan du ju alltid höra av dig ifall det stämmer tidsmässigt.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.