• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Söker nya vänner för vandring/paddling mm (Norrbotten)

Vill du hitta på något med mig i sommar?

Jag är en 33-årig smålänning som bor Norrbotten, närmare bestämt Gällivare.

Söker nya vänner att upptäcka saker med i sommar, till exempel att vandra eller paddla. Jag vill gärna bo en natt på Nammatj med utsikt över Rapadalen eller paddla i havet, men egentligen är jag öppen för alla aktiviteter som gör att jag lär känna nya människor!

Kalendern är tom många helger i sommar och en eller två veckor i slutet på juli/början på augusti när jag har semester (har inte önskat semester än så det där är lite flexibelt). Bor du nära kan vi kanske hitta på något en kväll.

Pga covid-19 bör du inte bo mer än ett par timmar bort.
 

Logga in