Sarek Traversen

Hej alla klättervänner!

Vi (Stefan, Mats, Patrik) undrar om det är någon som vet om Stora Sarektravrsen har gjorts vintertid från Niak till Sarvatjåhkkå? Vi har tänkt göra det, så lite info skulle vara trevligt från den som vet!

Annars kan ni titta in på vår hemsida http://home.rixtele.com/~maverick
och klicka på Stora Sarektraversen.

Tacksam för svar!

Må friktionen vara med er!
 
Vet bara om sommar varianten

Om ni klarar det så kanske ni blir dom första. Och att vara först är ju alltid kul. Men ni får se till att lille Patrik tränar lite. Han påstår sig "träna" men vad jag sett så är det mest chips-ätande...

// Ingvar S (funderar på att köra det ensam veckan innan bara föra att retas)
 
Bengt Rodin och co. gjorde turen på vintern någon gång i slutet på sjuttiotalet eller början på nittiotalet. Har ni tillgång till gamla nummer av Bergsport så bör ni kunna hitta artikeln. Fräschare information borde ni kunna få från Jan Stenström. Han och några till gjorde den på nittiotalet. Vet ej om det finns Bergsports artikel om det men han är aktiv i SKF:s utbildningskommitté så ni borde kunna kontakta honom via SKF.

Erik
 
Tack

Vi har tillstånd att använda kartan, men tack vare dig så kollade vi upp hur vi fick använda kartan och det gällde inte hemsidor! Så vi tackar för inlägget och kommer nu istället att lägga in en egen karta!
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
henkepenke86 Vinter i Sarek Alpin / Bigwall 1
Michel.B Din åsikt om sprickbultar i Sarek Alpin / Bigwall 36
Avslzyx Turer kring Pårte i Sarek Alpin / Bigwall 7

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.