Rallarleden

Hej!

En klassisk led, med många frågor. Vi är två som funderar på att cykla den i sommar. Det största problemet verkar vara cykeltransporten. På Tågkompaniet får man inte ta med sig cyklar, men med Green Cargo kan man få cykel transporterad till Kiruna. Nackdelen är att man måste både börja sluta i Kiruna. Vi hade mera tänkt oss Narvik som en ändstation. Är det någon som har någon bra lösning. Går det t.ex. att hyra cyklar på en plats och lämna dem på någon annan? Hur ser det ut med tältplatser längs vägen? Hur lång tid bör man avvara för enkel resa Narvik-Kiruna?

Mikael
 
Cykelväska

Jag har rest med tågkompaniet ett par gånger med min cykel i en väska och det har aldrig varit några problem. Konduktörerna på tågkompaniet är av den trevliga sorten.

Då kan ni ju börja i Abisko eller nått och cykla till Narvik, det är ganska kort så ni orkar nog cykla tillbaka till Abisko där ni har väskor osv.
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
mikol Rallarleden igen!! Långcykling 7
bigglesforever Rallarleden, Abisko-Narvik Långcykling 0

Liknande trådar


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.