Madeira - kart

Jeg har tenkt meg en tur til Madeira i høst for å gå turer på øya og tar med min Garmin 60C. Det finnes sikkert ikke dig. kart som kan overføres til GPS'en men er det noen som vet hva slags kart jeg skal kjøpe som stemmer overens med koordinaten jeg får på GPS'en?
Jeg har sett at spørsmålet har vært stilt tidligere og at det har vært store avvik fra kart og GPS. Er det noen som vet om nye kart som har en datum som er definert i Garmin?
 
Kompass Verlag

Det finns ett österrikiskt förlag, Kompass, som ger ut vandringskartor. De har en över Madeira. http://www.kompass.at/Artikeldetails.aspx?id=069234000000 Köps via amazon.de, länk finns längst ner till höger på sidan.
Jag har själv köpt deras kartor över Mallorca och Gran Canaria. Där fanns UTM grid, så det gick att scanna och kalibrera. Noggrannheten var OK överlag, men här och där helt åt pepparn.

World Mapping Project har en karta över Madeira som kan köpas här http://reisebuch.de/specials/wmp/madeira-2056.html Den anges som särskilt duglig för GPS och är enligt uppgift impregnerad för att vara vattenavstötande.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.