• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Klätterkompis i Göteborg sökes

Hej!

Jag vill börja klättra igen och söker därför nya klätterkompisar. Har grönt kort och har klättrat en del förr men varit inaktiv i några år nu. Är inte helt otränad men just klätterfysiken behöver jag nog fila lite på efter så långt uppehåll. :) Ganska mycket nybörjarnivå alltså. Spelar ingen roll vilken nivå du är på, det viktigaste är att vi funkar ihop, men det kanske är roligare för dig om vi är hyfsat jämna.

Är 33 år, väger ca 55 kg. Har möjlighet att klättra någon gång i veckan bara, gärna kväll eller helg.

Hör av dig om det låter intressant.

//Emma
 
Hej!

Jag är 18 år, väger runt 65 kg och klättrar på Klätterlabbet. Är nybörjare (klarar typ 5c-6a och röda leder på bouldersvampen) och har topprepskort. Vi kan ju spotta varandra 😊 Är osäker på om jag kommer stanna i Gbg till hösten, men i augusti vore det kul att klättra ihop några gånger!

Mvh Sara
 
Hej.

Är också nybörjare, har klättrat ett 30 tal gånger på fabben och vill gärna komma igång lite mer. Ska försöka ta topprepskort så fort jag kan då jag är sugen på att klättra lite högre.
Behöver träna på både fysiken och tekniken..
Jobbar till kl 16 på vardagar så kvällar och helger funkar bäst för mig.

Är 37 och vägen runt 75.

Mvh Erik
 
Klätterkompis

Hej,
Jag hänger hemskt gärna med och klättrar! Jag är 35 och väger precis som du👍 hör gärna av dig😃