Jolly Roger Raider - Något att ha?

Hej,

Precis som rubriken lyder undrar jag om kajaken Jolly Roger Raider är något att satsa på? Finns det någon här på forumet som har erfarenhet av modellen eller märket i sig?

Modellen ligger ganska mycket under den generella prisnivån för en inlands/havskajak vilket är positivt för egen del. Jag vill ha en modell som fungerar för lättare skärgårdspaddling i norr (Luleå) men planen är att använda den som en rekreationskajak till en början.

HÄR finns kajaken för ca 5k.

Så, om det finns någon där ute - vad tycker ni om den? Hur fungerar den i olika förhållanden?

Trevlig sommar,
Viktor
 
Du får det du betalar för

Såg kajaker på XXL. ser väl kvalitetsmässigt rätt bra ut utan att ha detaljstuderat roder och utan veta vilken plast dom använder. Varför är den billig?

Den är kort, går åt mindre material. Detta gör att den är ganska långsam, snudd på tråkig
Den har inget vattentätt skott fram. Givet att du pular in nån luftfylld säck där så är det ingen säkerhetsrisk utan mer bekvämlighet vi pratar om

Sen har den ett sånt säte som blivit vanligt som gör att man mer ser ut som en hösäck än dn paddlare. Kass

Nä vet du va för samma pris borde du på blocket kunna hitta en typ 5 meter lång Tahe eller liknande i glasfiber. Mycket roligare och mycket mer för framtiden
 
Vet inte om kvalitén är bättre, men Stadium har sålt sina Everst-paket för 6000 spänn under våren. De finns inte längre i nätbutiken, men det kanske finns några paket ute i butikerna kvar? Det är ju åtminstone en lite större kajak med skott och packlucka både fram och bak.
 
Liknande trådar

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.