Isklätterträff Trängslet 20-22 januari, SKK

Hej allesammans,

Nu är det dags att boka Prova på isklätterträffen i Trängslet januari 20-22 januari. Även nybörjare är välkomna som har kunskaper i klippklättring och säkring. Klubben har ett par yxor, 4 stegjärn och några hjälmar att låna. Dessutom kan vi rådda ihop prylar från höger och vänster (kanske några par storskor). Vi kommer att bo på vandrarhemmet Tre Björnar i Älvdalen, mitt emot korvkiosken (ca 350 kr)

Ta med personlig säkringsutrustning, sele och hjälm, varma kläder och slalompjäxor om ni inte har storskor. Vi kommer att hänga upp topprep och vi kan leka och lära av varandra och ni som vill klättra på som vanligt kan göra det. Vi kommer att vara några från klubben som sätter upp topprep och som ni kan prata med.

På lördagskvällen, vid Tre Björnar, bjuder klubben på Chilli con carne och föredrag (Marre skall berätta om Kanada och USA äventyr). Givetvis skall ni därmed ta med smoking och långklänning till denna gala middag. Att Kim Yong Il inte längre är Nord Koreas president stoppar oss inte; nu kör vi!!

Skicka anmälan till info@klatterklubben.com
Ange:
- Trängslet
- Namn
- Telenummer
- Hjälm, Storskor, Stegjärn, yxor; vad fattas för er
- Bil (ange antal platser ni har om ni har bil, om inte så räkna med 3-500 kr i soppa)
- Vegetarian eller annat

Ni får skynda på och anmäla er då antalet platser är begränsat!

Mvh, Styrelsen SKK
 
Att trådskaparen i sann nonchalant huvudstads-stil inte på något sätt mer än en kryptisk bokstavskombination talar om vilken klubb? det är som arrangerar träffen gör ju att man misstänker att det är stockholms klätterklubb.

Men det är bara en gissning.
Sverige är ju faktiskt ett ganska stort land.
 
SKK förväxling med Skånes Kantry Klubb

SKK är Stockholms Klätterklubb. SKK kan som Helmutlotti beskriver ibland förväxlas med Skånes Kantry klubb som håller till uppe på Kullaberg i Mölle. Sedan är de flesta som klättrar på klipporna på Kullen oftast danskar eller semestrande Stockholmare, emedans skåningarna spelar golf....

Med andra ord SKK ordnar isklätterträff för medlemmar i Trängslet : )
 
Dags att anmäla sig!!!

Nu börjar det fylla på till Trängslet trippen med Stockholms Klätterklubb. Vi är typ 18 stycken och totala antalet platser är 25-27.

Vill flagga för att ni som är intreserade anmäler er i tid. Det brukar komma en skock när det närmar sig, men i år har det fyllt på duktigt tidigt.

Glöm inte att ange utrustning och transport så får vi ihop hela balunset (inte alla Stockholmare har komplett is kit för att bestiga Eigers nordvägg). Klubben har lite grejer och vi kan nog rådda ihop en hel del, MEN, ju tidigare ju mera prylar kan vi få tag på.

Hälsningar, Styrelsen SKK
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.