Gotlan runt 2008 projekt arbete

Vi är två killar som går på natur och friluftslivs linjen på vadstenagymnasiet och ska till sommaren försöka göra ett projekt arbete och har då kommit på tanken att segla gotland runt. vi båda tycker att seglen är kul och har gått ut seglingskursen på skolan med bra betyg. vi har bara ett litet problem, vi har varken båt eller folk som vill segla med oss.

vi skulle bli glada om det är någon som skulle kunna hjälpa oss att lösa vårt lilla problem


/Niclas
 
Tjenare grabbar, fan va nice att ni vill segla gotland. Synd att man inte såg detta förens nu då det tyvärr inte finns någon plats på min båt. Tycker det skulle vara kul om fler unga seglare kör gotland, för de är tyvärr alldeles för få. När jag körde förra året som 16åring så var jag antagligen yngst och lär nog bli det iår med mina 17år.

Men även fast gotland är nästa vecka så...

Kan ni fortfarande ha en chans att hitta båt att segla på då svenska havskappseglingsförbundet letar efter unga seglare som vill köra gotland runt. Kolla på http://www.blur.se/2008/06/17/segla-gotland-runt/ och hör av er till Emil Wiberg på telefonnumret email adressen som står på länken. Kolla även på KSSS Båt söker gast sida http://www.ksss.se/index.php?c=kappsegling&s=gastbank&t=crewBank. Det hoppar alltid av folk i sista sekund så om ni har tur så finns det båtar som söker gastar.

//David
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.