• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

Bra seglarkurs i Stockholm

Hej!
Är det någon som vet om det finns någon bra seglarkurs (klubb) i Stockholm?
Har seglat en del förut, men vore roligt att lära sig att hantera en segelbåt själv och kunna ge sig ut i skärgården :).
 
Jag har hört mycket gott om Gunnars seglarskola i Ljungskile. Bl a gick en arbetskamrats fru en veckokurs där, hon lägger numera till för segel.
Tyvärr (?) västkusten, men det är ju inte många timmar från Stockholm...
mvh
Peter
 
Seglarkurs södra Sverige sökes!

Tyvärr kan jag inte hjälpa till med tips om seglarkurser i Stockholmsområdet utan önskar istället utöka frågan...

Jag letar efter en bra nybörjarkurs i segling, allt söder om Stockholm är intressant.
Östkust som västkust spelar ingen roll!

Tacksam för hjälp!

/// Anna
 
Svenska Kryssarklubben

Svenska Kryssar Klubben, Stockholmskretsen, kör sedan förra året seglingsutbildningar i Stockholm, seglingskurs steg 1 och 2 enligt NFB. Man bor ombord så det blir en fin seglingsupplevelse också.

seglarkurser.nu
 
seglarkurs

Hej!

Om du fortfarande vill hitta en seglarkurs, så anordnar jag själv privata kurser i stockholm. Har genomfört ett tjugotal kurser. De flesta har varit flera dygn där deltagarna får lära sig allt de behöver för att kunna segla en båt. Men nu när hösten kommer har jag även kvällskurser. Jag är flexibel och lägger upp det efter deltagarnas önskemål.

maila mig vid intresse; [email protected]

vänliga hälsningar viktoria
 

Liknande trådar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!