Billigaste nätbutiken?

Chip!

Sitter i kina och funderar på att beställa lite friluftssaker, vilken är den billigaste (bästa!?) nätbutiken som säljer kvalitetsprodukter? Finns det ngn billigare än globetrotter.de?
Zai jian
Micke i kina
 
onekligen billigt....

verkar vara mkt billigt tom. Har du själv ngn erfarenhet av att handla från dem? Synd bara att så många artiklar bara skickas inom Kanada.
Micke i kina
 
Kolla in Spanska butiker, eftersom Spanien är ett av de billigare länderna i vissa produktgrupper, sárskilt de inhemska märkena

http://www.barrabes.com

http://www.balmat.com

http://www.thinkmountain.com

etc





Tack vare att Euron numera är en bit dyrare än än USD, sà lár vál fÑör dig i Kina nätbutiker frân länder som är knytna till USD vara billigare än Europeiska diton, âtmindstonde sà länge det rör sig om produkter dárifrân. Europeiska märken ár väl oftast billigare i europeiska butiker.

Mvh / Mats
 
Re: onekligen billigt....

mikmik; sa:
verkar vara mkt billigt tom. Har du själv ngn erfarenhet av att handla från dem? Synd bara att så många artiklar bara skickas inom Kanada.
Micke i kina

... har handlat av dem på plats i Canada och därifrån har jag enbart positiva erfarenheter (Stora butiker, bra personal, möjlighet att prova allt i butiken mm), hjälper visserligen inte dig men ändå...

/M
 
mmmm....

man tycker att man borde kunna hitta utrustning här i kina men det är inte det lättaste. Ngn som vet hur man kan få reda på vart man kan köpa utr. här? tänk om man kunde hitta en fabrik där de tillverkar kvalitetsgrejjor! *mums*

Micke i kina
 
östkusten!

Jag befinner mig i en stad som heter Fuqing i Fujian provinsen. Kan väl säga att jag befinner mig ngn stans mittemellan Hong Kong och Shanghai.
micke i kina
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
Aleks_T Absolut billigaste tändstålen! Utrustning allmänt 12

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.