• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Åttan eller tian i Skatås på lördag 28 februari

Det är dax för mig att börja träna inför årets Nijmegen-marsch (www.4-daagse.nl). På lördag går jag två varv runt åttan eller tian på Skatås. Planen är att starta första varvet kring 11 och andra varvet senast 13, efter en fika eventuellt. andra varvet går möjligen lite långsammare än första, men ganska raskt ändå... :) Finns det någon pigg i benen som har lust att haka på (det ena eller andra varvet)? /Monica.
 

Liknande trådar

Logga in