Om att förbereda och träna upp mig till tidigare goda fysik & mentalitet. Läsåret 09/10 pluggar jag Fjällsäkerhet och ledarskap vid Älvdalens utbildningscenter

Varit naturintresserad sedan barnsben. Nu flitig arrangör av egna turer och mycket aktiv filuftsare. Bästa vän och trogen följeslagare är blandrashunden Kaspar. Erfarenhet från svenska/norska fjällen sommar och vinter. Talar norska.
ny profilbild från 080825.

Användarnamn: POA9

Intressen: Friluftsmat, Expeditioner, Vandring, Långfärdscykling, Turskidåkning, Navigering, Paddling, Foto, Segling, Utförsåkning, Aktiv fotograf.

Mer på profilsidan


Natur & kultur-historia på 5 km.

Vid lägerplatsen i höjd med Vikingsstrandsbadet/norra Tinkarp gjorde vi upp riktig eld, (engångsgrillar är för amatörer). Under tiden gick största delen av gruppen vidare mot Sofiero för att senare återvända för lunch. Elden tog sig bra men som oftast kändes väntan lång innan det var fin glöd för att grilla korv. Stellan imponerade stort på sällskapet med sin "barbe-cue" delikatess med marinerad kyckling. Efter maten var det kaffe med knytkalas och samkväm för de som stannade kvar lite längre.

Nu ser vi fram emot fler turer snart, preliminärt åt Lundatrakten till.  Den 6-7:e mars är det stugtur med övernattning i Skäralid med anmälan via utsidan.se till undertecknad.

sponsor: http://www.vildsvin.se/


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.