• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

värmland

Hej!
Är en aktiv tjej som har en fundering på en aktiv vecka eller helg i Värmland när vädret börjar bli varmare, Klättring på järnberget, vilsmarkspaddling i Glaskogens naturreservat och kanske lite vandring i Finnskogen. (beroende på hur länge man ska vara bort en helg då är väl paddling o klättring aktuellt då dessa platser ligger ganska nära varandra) Idé fick jag från utemagasinet i höstas där det stod om aktiviteter att göra i Värmland. Nån gång måste man ju ta tag i saker o ting..=) Har inga vänner som delar just dessa intressen. Kanske några andra där ute är intresserade????

H/Tarja
 
Hallå!

Ja jag läste oxå den artikeln i utemagasinet och tyckte att det skulle vara intressant att åka upp till Värmland för någon aktivitet under en helg när det börjar bli lite varmare i luften.

Hör gärna av dig om du har något inplanerat.
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
Friluftsintresserad i Värmland? Reskompis 0

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.