• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Tycker du det behövs ett forum för din region, klubb eller dylikt? Om du är intresserad att vara värd i ett sådant forum, kontakta oss med ditt förslag.

Vad göra i Uppsala

Jag har en dag över på besök i Uppsala i slutet av maj tillsammans med en kollega från USA som gillar friluftsaktiviteter. Vad kan vara intressant att göra inom rimligt avstånd från Uppsala? Jag upptäckte själv Lunsen tidigare i år - fantastiskt fint område för dagsvandringar för att ligga så när en storstad. Är det det bästa Uppsala?

Tacksam för tips!
Ulf
 
Lunsen är helt rätt tänkt. Var där i helgen och vandrade, sov under bar himmel i en skogsglänta invid Lunsentorpet. Underbart!

Annars beroende på vad exakt inom friluftsliv som lockar finns det lite olika. Det jag kommer att tänka på först: hyr en kanot vid Sunnerstastugan och paddla en bit längs Fyrisån, eller vandra/cykla i Hågadalen.