• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Turkamrat med kort varsel!

Hej! (Ursäktar korspostning!)

Vi var tre st som skulle upp till Jotunheimen/Jostedalsbreen/däromkring i början av nästa vecka. Nu har dock en av oss hastigt insjuknat och vi söker därför med kort varsel en ny turkamrat!

Vi är två killar, på 24 och 29 år, en medicinstuderande och en byråkrat, som ska till ovan nämnda område och vandra/gå på tur i 7-10 dagar. Vi har god fjällvana både tidigare från samma område men också från arktis och alperna. Vi har ännu inte bestämt exakt hur vi ska lägga upp turen, det tänker vi att du kan vara och tycka till om. Vi kommer att tälta under de flesta nätter.

Det spelar ingen roll om du är kille eller tjej eller hur gammal du är. Däremot är det bra om du har en del fjällvana, erfarenhet av att gå på glaciär och såklart ett glatt och positivt humör! =) Utrustning som tält, för glaciär o dyl har vi det mesta av. Det mesta går att lösa. =)

Vi åker bil från Jönköping upp genom Oslo och norrut. Färdvägen är delvis flexibel och vi kan såklart plocka upp någon på vägen. Exakta datum är något flexibelt, men vi tror att vi kommer åka på lördag, söndag eller måndag.

Hör av dig här på forumet, i tråden eller via pm.

Henrik och Johan

Edit: och ta inte för hårt på "förkunskapskraven" vi lägger naturligtvis nivån efter gruppen som helhet. =)
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.