• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Tjejer m 48 timmars startsträcka?

Vi är 4 killar mellan 26-30 år från Uppsala & Stockholm som verkar ha riktig tur med vädret för årets gemensamma 4-dagars semesterpaddling i Sthlms (norra?) skärgård 1-4 augusti.

Himla roligt och trevligt brukar vi ha (det sistnämda inte minst då ju kajakens lasförmåga möjliggör att trevlig förplägnad t kvällarnas "lägereld" lätt medförs).

Men.. Vid varje kajaktur hittills har vi ställt oss frågan varför vi inte känner paddlande tjejer.. och nu ser det inte bättre ut än att det riskerar att bli likadant i år.. vilket vi tycker vore synd.. SÅ.. finns det några tjejer i lämplig ålder (24-30?) som ändå ska ut och vill göra sällskap under hela eler delar av tiden.. eller (ännu hellre) är spontana nog att så här med 48 timmars varsel släppa allt för en höjdarweekend..

Tveka inte!

Vår paddlingserfarenhet håller oss än så länge mest inomskärs (tror vi.. även om vi gärna tränar).


Maila: hasseman@hotmail.com
 
Startsträcka 48 tim är ok....

..men det faller på ålderskravet samt området (inomskärs) ...

Önskar grabbarna en trevlig tur !

mvh A
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.