Stoppa piratimporten?

Nu börjar det ropas på förbud även här på Utsidan. Det är så att man blir riktigt f-bannad. Det finns rättsliga instanser som har till uppgift att sköta om polisiära frågor. Kajaker är väl inte knark, eller?
Vi har gått med i EU för att öka handeln mellan länderna. Regler för handel är väl reglerad till fromma för konkurrensen? Skall jag inte få "pirarimportera öl, vin, paddeltillbehör, eller vad som? Vad leder detta till. Som det är nu har ett fåtal företag monopol på argenturena till ett flertal fabrikat. Hur dessa avtal är utformade får stå för dom. DET FINNS INGA HANDELSRÄTTSLIGA FÖRBUD ATT GENOM DIREKTIMPORT KRINGÅ DESSA MONOPOL.
En liten detalj i upphovet till rubriken. Vem är det som startade direktimportdialogen? Varken namn eller annan id framgår av inlägget--Fegt så det förslår. Kan du inte stå för dina åsikter bör det var Du som stoppas och ingen annan!!!!!
 
Anledningen till att det ser ut som det gör är att inlägget var inlagt av en oseriös person som ville provosera fram en reaktion, precis som din! Tråden blev anmäld till Utsidan och användare och dylikt blev borttaget.. Därav utseendet.
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
Stoppa piratimporten Paddling allmänt 20
thureb Stoppa eskimåsväng Paddling allmänt 12
Fibbe Stoppa USA-imperialismen Paddling allmänt 16

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.