Slipspecialisten upphör

Jag gick förbi Slipspecialistens butik på S:t Eriksgatan häromdan. Nä, jag hade inte ärende dit (säsongen är över) men det som stod där fick mig förvånad. På Slipspecialistens dörr stod det med handtextade skyltar:

Stänger 28-3-09
BUTIKEN UPPHÖR
LOKAL TILL SALU
(följt av telefonnummer)

Dom tänker alltså stänga ner den butiken för gott. Det stod inget om någon flytt nån annanstans. Och deras webbsajt verkar ha lämnats vind för våg - den är inte uppdaterad utan där står det fortfarande att dom har öppet som under säsong.

Någon som vet något mer?
 
Butiken upphör och all försäljning kommer att ske via hemsidan, är det jag har hört... Förhoppningsvis innebär det en uppgradering av hemsidan till nästa säsong.

/Anna
 
Slipspecialisten upphör inte

Nu har jag fått reda på lite mer: Slipspecialisten lägger ner sin butik på Kungsholmen men fortsätter på webben. Och så ska dom öppna en ny butik på annan ort nära Stockholm - jag gissar att dom letar lokal men ännu inte har hittat nån.
 
Slipspecialisten numera i Enhörna

Slipspecialistens nya adress är nu klar. Dom har flyttat till Enhörna, ute på vischan ca 12 km NV om Södertälje. Hyfsat nära för de som bor i Södertälje eller Nykvarn men långt bort för de allra flesta av oss. Gissningsvis blir det i praktiken en webbutik för de flesta. Enligt deras webbsajt är adressen:

SLIPSPECIALISTEN ISSHOPEN
Sandviksvägen 77
150 23 Enhörna

Webbadressen är oförändrad: http://slipspecialisten.se
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
Brune Nyhet från Slipspecialisten Långfärdskridsko 9

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.