• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Semesterlöpning i vackra bergstrakter till låg budget?

Vart skall man åka för att löpa på stigar i vacker natur till låg budget på hösten? Bör vara i Europa men utanför norden och lätt att ta sig till med flyg/tåg/buss.
Drömmer om sweiziska alpängar med betande kor mm. men till mycket lägre pris. Alltså lättare traillöpning, ej högalpin, med vackra kulisser och mysigt boende, god mat och gärna romantisk stämning.
Zakopane i polska tatrabergen? Madeira? Fler förslag?
 
Nån som varit på nån liknande resa och kan berätta hur det var? Eller vandrat på någon vacker plats som går lätt och billigt att ta sig till?
 
Slovenien är vackert, billigt o bra infrastruktur för friluftsliv. Vandring är populärt bland slovener så det finns gott om välmarkerade leder, kartor o billiga vandrarhem i alpin miljö.
 
Rumänien är riktigt fint och ett billigt land att vara i. Nackdelen är att det finns mycket björn och vildhundar mm som man bör vara medveten om.
 
Både Slovenien och Rumänien ser jätteintessanta ut. Men vart i dessa länder skall man åka? Någon som varit där och har tips på hur man smidigast tar sig till intressanta områden? Finns det färdiga resepaket?
Tatrabergen i Polen och turistorten Zakopane verkar lätt och hyfsat billigt att ta sig till, men ganska mycket turistfälla verkar det som. Nån som varit där på hösten? Är det lugnare med turister då, och hur är väder/temperatur? Någon som har fler tips? Behöver, och bör kanske inte heller, vara högalpin terräng. Hyfsat lättlöpt terräng i ett vackert landskap i ett intressant, prisbilligt och hyfsat säkert område som är smidigt att ta sig till. Kom med förslag!
 
Trådstartare Liknande trådar Forum Inlägg Startad
Christian1 Bästa/vackraste/trevligaste loppet i Alperna? Löpning 0

Liknande trådar