• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Kilimanjaro med the Jagged Globe

Åker till Kilimanjaro den 24 juli med the jagged globe.
Är det mot förmodan någon som ska åka då?
Hör av dig/er.

/Anders
 
Info utbyte

Hej!

Jag skall inte till Kilimanjaro i Juli med hade tänkt att åka dit lite senare. Jag undrar om du har lite kontakt info till "Jagged Globe" eller annan arrangör.
All info av intresse.

Väl mött
/martin
 
Några arrangörer är:
http://www.afrotravel.se
http://www.7summits.com
http://www.kroppaventyr.se
flygbolaget klm:
http://www.klm.com
Sen beror det ju förstås i vilken prisklass man vill göra resan, försöker själv få i stång en budgetresa i sommar. Jag vet inte om det finns andra flygbolag, men jag har för mig att kanske kenyan airlines flyger dit??
(kilimanjaro international alltså). Vad har du tänkt dig för rutt/bärare? Har du hittat några intressanta guideböcker? Själv har jag cameron burns, guide to Mt. Kenya & Kilimanjaro, så långt som jag har kommit i den verkar den matnyttig, har även en lista med guideföretag. Lp:s East Africa är också en källa om man letar arrangörer. De flesta finns ju inte på internet, utan man får ringa/faxa dit ner. Om man inte vill ta det genom ett till företag, som länkarna ovan innebär

//Nyman
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.