• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Intresse för långa dagsturer i STHLM ?

Träffar då och då på andra paddlare som liksom jag föredrar att paddla lite längre dagsturer, mellan 30 - 60 km. Med familj och barn är möjligheten till övernatningsturer begränsad och då är det ett gott alternativ att sträcka ut distansen över dagen och på så sätt ändå få till bra och intressanta turer.

Tänkte nu ta initiativ till en mejllista för paddlare i Stockholmsområdet som uppskattar att göra lite längre dagsturer på 30-60 km (beroende på förhållandena) men det betyder inte att man måste vara maratonpaddlare för att hänga med. Behållningen är lika delar naturupplevelse och motion. Tanken är att man via mejllistan kan meddela sitt turupplägg och enklare få med sig likasinnade paddelkompisar på turen. Tänker också att man kan göra försök att lägga in tillfällen att öva på medsjöpadling (paddling i vågor) och även gemensamma räddningsövningar.

Om du tycker att detta låter intressant så skicka gärna över din e-post adress så återkommer jag senare under våren med en mejllista i retur. Obs: det finns inga som helst kommersiella intressen bakom skapandet av denna mejllista.

Bästa paddelhälsningar!

Marcus Ihre, Gustavsberg
marcus.ihre@gmail.com
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.