Försent för Stryn?

Har aldrig vart där. Behöver lite tips, är det försent på säsongen mån-skiftet juli-aug? Med tanke på vad som skrivits tidigare om snöläget. Ung. avstånd från Ö-sund? Samt sist men inte minst vad får man pröjsa för korten ?
Tja!
 
Jag var i Styn förra måndagen (15/7) och det var första gången för min del. Helt underbar sorbet-snö!!!
Som du kanske vet består liftsystemet av två liftar; vid den övre som är på/vid glaciären var det helt ok, vid den undre var det lite sämre med snö. Det gick att åka hela vägen ner.
Liftkortet kostade 250NKr/dag tror jag, hyra av komplett alpin utrustning 360/dag.
Gillar du att åka skidor ska du absolut åka dit Det var riktigt kul!
Lite info kan du nog hitta på :
http://www.stryn-sommerski.no
http://www.snowboard.no/folven/strynsommerski.htm

/Karin
 
Stryn stängt för säsongen

Hejsan!
Var förbi Stryn den 29/7 och då stängde dem för säsongen. Efter många års funderande om man skulle ta och hälsa på grannlandet så blev det ingen skidåkning i Stryn. Däremot tog vi oss till Jyvasshytta (Galdöpiggen) för att ta oss upp toppen, vilket gick alldels utmärkt och vi upptäckte också att där fanns det en lift som var öppen, så det vart lite telisar ändå. Dock vart det trångt i backen då det var många skidåkare som tränande och tog upp hela backen. Fick även förklarat för mig av ett par norska killar att det var lite snö mot vad det brukar vara. Men har ni vägarna förbi så ta en sväng på skidorna, men kolla att det finns snö och ta med era skidata liftkort så slipper ni köpa ett där för 75 Nok.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.