Fjällbilder från 2004?

Bara några veckor kvar till jul nu, men fortfarande mycket kvar av den kalla mörka årstiden - ingen fjällvandring på ett tag. För att stilla abstinensen så skulle jag vilja se lite bra bilder från sommarens turer. Det borde väl vara ganska många som tar vandringsbilder och lägger ut dem på nätet? Man hittar lite i Utsidans länkarkiv och lite mer på Google, men jag tycker att det borde finnas mer. Posta länkar till era bildsidor (och lägg in dem i länkarkivet)!
 
Men, det var väldigt vad detta gick trögt?! Ok, för att föregå med gott exempel så länkar jag till min sida där jag har bilder från en tur i Skarvheimen i Norge i somras!

Klicka på skarvheimen till vänster...

http://hem.bredband.net/denhoganord

Kom igen nu, alla. Fram med era bilder! :)
 
Kebnekaise sept-2004

Hejsan

Visst längtar man till vandringssäsongen och det är ju alltid roligt att kolla in andras turer och foton. Här är länken till vår premiärtur i kebne-trakten i september i år. Inga bildtexter tyvärr men de flesta som vandrat där uppe känner säkert igen sig. Turen gick Nikka-Tjeuralako-Tarfala-Kebnekaise fjällstation-Tjeuralako-Kaskasavagge-Vistasstugan-Vistasvagge-Nikka. Anledningen till att det blev så konstig väg var att vi fick lägga om turen två ggr pga vädret och den starka blåsten.

http://www.wolfpaw.nu

Hej så länge!

// Jenny
 
Glömde ju länka till mina egna bilder.

http://www.d.kth.se/~d00-llu/lfoto

Sommarens bilder finns under "Arjeplog 2004" och är från en 5-nätterstur från Junkerdal några kilometer in i Norge upp längs en dalgång till Balvatnet, sedan över till Iggesjávrre och Ikesstugan i Sverige och en sväng österut i Arjeplogsfjällen och ner till Vuoggatjålme. Mellan Skaiti (som var sista bebyggelsen i Norge) och Vuoggatjålme träffade vi en människa, vid Ikesstugan.

Jag hade min gula Garmin eTrex med mig, så färdvägen finns också på fotosidan som ZIP-komprimerad GPX-fil.
 
MMMMMMmmmmmmmmm. Ska man bli glad eller deppig av alla människors underbara bilder? Det är ju bara 365 dagar per år......

Bidrar med mina under vandring/dagböcker

http://w1.193.comhem.se/~u19317031/

Tyvärr inga foton från senaste turen men det kommer, snart på en hemsida nära dig :)

Mvh å God Jul!
Peter P.
 
För dom som har parabol och möjlighet att se den tyska Tv kanalen Rtl2!
Det spelades in en tysk dokusåpa i lapplands fjällen under 21 dagar. Det kommer bjudas på mycket vackra vyer i Kebnekaise området. Ni kan också se en del tokigheter ifrån "kylskåpsmannen".
Program namnet är troligen Naturdiet
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.