Roberto lägger ner

Album: Sydamerika på motorcykel 2009-2010

Ljuset gav oss vŠldigt korta slutartider, vilket gav nackdelen att fartkŠnslan fšrsvann. HŠr gŒr det faktiskt undan.
(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-01-08 11:17   Staffan Andersson
Betyg: 1
"Utsidans målsättning är att vara den naturliga samlingspunkten för alla oss som är intresserade av icke-motoriserade, naturnära friluftsaktiviteter, resor och äventyr. För mer information om vad som platsar och inte platsar på Utsidan, läs om vår policy."
 
2010-01-08 22:03   hassex
Betyg: 5
Vilken friluftsaktivitet är inte motoriserad?? Det är ju ytterst få aktiviteter som börjar vid direkt vid stugknuten. Dom flesta aktiviteter bygger på att man tar sig någonstans och då oftast med bil.

Personligen tycker jag det var kul att läsa om grabbarnas äventyr. Man blir faktiskt sugen på att skaffa sig en bike själv

Hans Friedel
 
2010-01-09 20:39   Strykarräven
Betyg: 1
Hans: Men det finns väl knappast någon bildserie på sidan där motorfordonet står så i centrum som just denna? Jfr de som skoterturistar, håll med om att det skulle se mysko ut om någon lägger upp en serie bilder där de bränner upp och ned för fjällsidor med trimmade Yamahas?

Om du tar bilen till fjällen och sen turskidar runt en vecka så lägger du väl inte upp tio bilder av bilen, även om du sladdar lite häftigt med den?
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.