Flugfiskare vid horizonten

Album: Foton av Per Sidbäck

Jag ville ha en bild med mycket kontrast och det svåra fotografera flugfiskare är att tajma kaströrelsen. Himlen borta vid horizonten ger bilden dramatik och lägger ni märke till flugfiskaren i högra hörnet så kan jag säga att det var en bonus som gav bilden extra djup.
(Logga in för att skriva en kommentar)
2008-11-10 21:39   Blackwolf
Betyg: 4
Välkomponerad och naturlig feeling i hela bilden. Det enda jag kan komma på som skulle kunna va kritik är nog att feskarn kanske ligger "för mycket" mitt i bilden. Grymt skön feeling som sagt!
 
2008-11-10 21:46   Håkan Friberg
Betyg: 4
Ja, du har känsla för feeling.
 
2008-11-13 12:24   micke a
Betyg: 4
Fin bild!
Jag tycker det är bra att han står mitt i bilden den blir mer symmetrisk och balanserad, samtidigt som den lilla gubben till höger skapar en spänning och obalans.
Är det medvetet val att ha den lilla gubben med?
Om horisonten var helt rak (jag har inget mot sned horisont) skulle jag sätta en femma i betyg.
 
2008-11-13 22:37   Karrå
Betyg: 5
Fotografen har lyckats inrama feskar´n i perfekt harmoni, strålarna utifrån molnet ger fiskar´n och fotografen energisk kraftposition. Himlen är som målad efter konturerna på fäskar´n. Häftigt att spöt vinklas rakt in i krysset - bra tajming. Saknar lite av feskepersonens skugga i vattnet. Personen harmonierar i bakgrunden likaså med den lilla lysande triangelformade ljusstrimman, som inrymmer personen precis. Coola runda (!) vågor.
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.