Matlagning med forntida teknik

2016-06-19 08:30 - 15:30

Plats: Borås

Elden har använts som huvudsaklig värmekälla för matlagning i tusentals år. Upplev att tillaga en måltid med en över 10 000 år gammal teknik. Ni kommer att göra allt arbete under handledning av våra överlevnadsexperter samt vår kock som är kökschef på restaurang ”the company”, textilhögskolan i Borås.

I vardagslivet kan du efter kursen överraska dina vänner med ett par mer ovanliga metoder att laga mat än på grillen.

Kursen hålls utomhus under primitiva former mitt i skogen. Redskapen kommer att vara så enkla som möjligt och vissa kommer du själv att få tillverka.


Info:
All in Nature SWEDEN kurs


Vandra i stad och natur: Upptäck Merrell SpeedARC Matis för urban hiking

Vandring i staden – en ny livsstil Urban hiking handlar om att utforska staden till fots och upptäcka dess dolda pärlor. Det är en aktivitet som ...

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg