RELEASE - På en Låga - kokbok för små kök

2007-03-16

Plats: Vildmarksmässan Stockholm

Karin Sundqvist skriver i sin kokbok På en Låga om hur enkelt det är att laga lyxmat på stormkök. "Jag vill visa hur fantastisk naturen är som matsal och dela med mig av de erfarenheter jag har fått under mina utfärder". I många år har jag seglat runt om i världen som kock på segelbåtar. Där har jag lärt mig att storleken på köket inte har någon betydelse. Det går att göra så otroligt mycket gott med små medel. Kvaliteten på råvarorna är avgörande för smakupplevelsen och en vass kniv är avgörande för hur kul och enkelt det blir.

Livet är för kort för att äta frystorkat!

Boken innehåller 70 recept och bilder på mat anpassad för stormkök och friluftsliv - men recepten lämpar sig lika bra hemma på spisen, i båten, husvagnen eller i fritidshuset. Maten är enkel att laga och kräver minimalt med värme, den är lätt att bära med sig och lyfter fram de senaste trenderna och råvarorna.

Läs om hur du planerar maten inför en friluftsresa, vilket kök du bör använda och vad som är smart att tänka på när du skall laga mat utomhus.


Info:
http://ononeflame.com


Vandra i stad och natur: Upptäck Merrell SpeedARC Matis för urban hiking

Vandring i staden – en ny livsstil Urban hiking handlar om att utforska staden till fots och upptäcka dess dolda pärlor. Det är en aktivitet som ...

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg