Vad är vitsen med pälslösa pälsmössor?

hittade en 27 liters säck för 4790 kr, med trä istället för alu för att stadga upp den på deras hemsida. Troligtvis den dyraste och mest onödiga 27 liters säck som jag någonsin har sett. Undrar vilka som köper en sådan säck? Japanska turister?

Ja den har jag inte heller förstått mig på. Men kolla in mössorna ! Grymmt fina ser de ut och vara enligt vad man får uppfattningen som. Säger dock igen jag har ingen personlig erfarenhet av dom.

Mvh // Johannes
 
den låter intressant. visa gärna en bild på den :)

På allmän begäran. Lite bakgrundsfakta om vargskinnpälsen. Enligt ryktena i familjen: Köptes i Tornedalen av min morfar 1917 och ska komma från Ryssland ursprungligen. Fast detta är enbart vad ryktena säger. Den kanske inte ens är en vargskinnspäls. Pälsen var från början fotvid men materialet till mössan togs från biten nedanför knäna och syddes på 60-talet.
Mössan är lite trång och jag tänkte ta den till en körsnär för att vidga den ochfå lite skötselråd. Har hängt i källaren i en mindre bra förort till Stockholm i 13 år så jag är glad att vi fortfarande har den inom familjen.

Innan jag kontaktar en körsnär: Är det lagligt att äga en vargpäls i Sverige i dessa dagar?

http://flic.kr/p/dCkGnr
http://flic.kr/p/dCr84h
http://flic.kr/p/dCr86Q
http://flic.kr/p/dCkGv2
 

Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.