Någon som har provat att torka sås?
Såsen jag tänkte torka är sötsur sås. Real har en kyckling i sötsur sås, så jag lurar på något eget liknande. Sötsur sås borde dessutom ha bra hållbarhet eftersom det inte är direkt nåt fett i den.
Ja man kan ju köpa brunsås, beasås, mm som "tillsätt vatten i pulver" och den borde väl vara torkad (om än på nåt annat sätt). Det känns ju som att det borde gå. Gräddiga såser borde också gå att torka, men hållbarheten är kanske inte så bra.
/Ulf
Såsen jag tänkte torka är sötsur sås. Real har en kyckling i sötsur sås, så jag lurar på något eget liknande. Sötsur sås borde dessutom ha bra hållbarhet eftersom det inte är direkt nåt fett i den.
Ja man kan ju köpa brunsås, beasås, mm som "tillsätt vatten i pulver" och den borde väl vara torkad (om än på nåt annat sätt). Det känns ju som att det borde gå. Gräddiga såser borde också gå att torka, men hållbarheten är kanske inte så bra.
/Ulf