'' man boobs ''

Jag springer 4 gånger i veckan, magen gårt bort men inte manboobsen seriöst hur får man bort de? någon som vet?
 
Komplettera löpningen med lite styrketräning, mer muskler ger ökad förbränning dessutom. Både ben och överkropp, leta ett program som passar/kompletterar din löpning och kör det 2-3 ggr i veckan. Kanske kan räcka med en halvtimme per gång inklusive uppvärmning.
Leta fler tips, t ex här, heja heja:
http://iform.se/traning/styrketraning
 
Cykelslang ev med handtag i är bra för överbålsträning, blir de för lätta byt till mopedslang.
Bobs på oss alla består mest av fettvävnad, ta bort socker, i allt, och du kommer att uppleva skillnad.
Att rippbanta är mindre klokt.
 
Som Monica säger, skaffa lite muskler för att definiera. Kör mycket styrka. Googla body weight spartan work out, inga vikter behövs.
 
Det kan också vara förstorade bröstkörtlar som döljs under fettet. Det får många killar i puberteten och hos de allra flesta går de bort men speciellt om man är överviktig kan de sitta kvar efter pubertetet och då är det plastikkirurgi som gäller om man vill bli av med dem.

Det är samma som de som dopar sig kan få, "bitch tits", men hos en del är det alltså någonting naturligt som inte försvinner. Man känner att bröstkörteln är hård och stor som en valnöt kanske, ju mer fett man blir av med desto tydligare syns de.

/Martar
 

Liknande trådar


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.