Tack för Fair Enough!

Ett stort tack till Get Out för att jag fick smälla iväg en massa pengar i lördags :)
Eftersom vi ändâ skulle storhandla sâ tog vi tillfället i akt o besökte Bodafors.
Väldans trevlig tillställning, lätt att fâ hjälp och med engagerade kilar o tjejer.
God mat oxâ.
Om nu tjejen som tog betalt av mig , Ros-Marie eller nâgot sânt, fixar min önskade sovsäck sâ blir det extra + i kanten, hittar hon sen jackan jag frâgade efter ska jag skriva ett positivt inlägg pâ Utsidan tänkte jag :)
 
Hade jag nu inte haft en snäll och förstående familj utan bara fått köpa en sak åt mig själv så hade det nog blivit kompassen.
En pryl är ju iallafall en pryl, o jag vet inte o man kan kalla en handuk för en pryl.
 
Som en av

de där specialitslärarna sa på en kurs om minimerad packning, (för att orka släpa på allt det helt onödiga...) ".......miraqlue clout, all brands have at least one and in sport shops they are at least seven times as expencive like the real miraqlue sponge Weetex, not only cheap but it works too......"
Tur att det bidde en prylkompass till, som backup till GPSen är den oslagbar....Det där roliga pappret med en massa krumelurer på gör att understundom kan man t o m klara sig utan kompass, åtminstone utanför skogen.
 
En redig UL-medveten karl kan gott klara sig med enbart en handduk, tycker jag. Och visst är en handduk en pryl sà lánge det finns ett cool outdoormärke pà den samt den är inköpt hos en specialist-butik.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.