Ny webbshop

Ny webbutik med Sveriges största sortiment av sportglasögon.

Av: ulindh

Nu har www.sportoptik.se öppnat med Sveriges största sortiment av glasögon för sport och aktiv fritid. Vi har specialglasögon för en rad olika sporter som exempelvis cykling, golf, löpning och skidåkning.
När man är aktiv och idrottar ställs det extra höga krav på funktion. Förutom mer standardiserade sportbågar kan glasen slipas efter kundens behov och SportOptik erbjuder också insatsoptik (kombinationsglasögon som går att använda både med och utan kontaktlinser).

SportOptik har Sveriges största sortiment av glasögon för sport och fritid från många av marknadens stora märken, samt en rad mindre märken med speciella inriktningar. I sortimentet ingår specialprodukter som slipade glas i dykmasker och glasögon för sportfiskare där man själv kan reglera ljusstyrka/polarisering.
- Vi har redan mött stort intresse för vår specialisering på det här området och satsar på att tillgodose kundernas höga krav på funktion. Det gör vi bland annat genom att hålla en hög kvalitet på vårt sortiment och anpassa produkterna efter individens personliga förutsättningar, säger leg. optiker Lars Wulfing på SportOptik.

Internetbonus till webbkunder

SportOptik kan genom sitt kostnadseffektiva webbkoncept ge en ”Internetbonus” till kunder som handlar på nätet. Kunden får glasögonen med postpaket inom två veckor efter beställningen. För att kunna beställa via internet måste man registrera sig som kund, vilket är kostnadsfritt. Betalning sker via förskottsbetalning, kort eller postförskott. Det går också bra ringa om man vill diskutera sina individuella förutsättningar eller besöka vår butik på Lidingö.

Optiker med lång erfarenhet

Leg optiker Lars Wulfing har 25 års erfarenhet inom ögonbranschen. Lars har arbetat med medicinska kontaktlinser, assisterat och skött avancerad teknisk utrustning vid ögonoperationer. Dessutom har han utbildat kirurger och sköterskor i hanteringen av utrustning för refraktiv laserkirurgi.

Butik på Lidingö

SportOptik öppnade i november 2003 en egen butik på Lidingö med adress Stockholmsvägen 33.
I butiken finns en vindtunnel där man kan testa sina glasögon under simulerade förhållanden med hastigheter på upp till 50 kilometer i timmen.

Till butiken

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer

En reseberättelse om en solovandring som börjar med ett fjällmaraton och därefter utgår från Vålådalen och går över Stensdalsfjällen och Bunnerfjällen 5 kommentarer
Vad ska med på turen? Med en packlista blir det enklare att ha koll, här har vi samlat packlistor för några aktiviteter att utgå ifrån. I forumet ...
Niklas vaknade upp en morgon, han hann inte mycket mer än att öppna ögonen innan tusen frågor dök upp i huvudet. “Vart är jag? Vad har hänt med mitt ...
Tolvte delen i en artikelserie om skapandet av det svenska outdoor-märket "Norra". 1 kommentar
Elfte delen i en artikelserie om skapandet av det svenska outdoor-märket "Norra". 1 kommentar

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.