Guide / 2025-10-23  
  
  
    
  20 år av diskussioner om torkad mat – och 10 tips!
      I år har en av Utsidans populäraste forumtrådar, "Torka mat", varit aktiv i 20 år. Här bjuder vi på tips till dig som vill börja torka egen utemat!
      
      
          
  
      Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.
              
      
      
          
  
          Nyhet / 2025-10-17  
  
  
    
  Vindtåligare gaskök: Hennes innovation prisas och blir verklighet
      I sitt examensarbete vid Uppsala universitet har Maja Lind förbättrat ett lättviktsgaskök. Nu prisas hon av Sveriges Ingenjörer för sin lösning.
      
      
          
  
          Nyhet / 2024-12-22  
  
  
    
  Friluftskocken utvecklar ny produkt: "Drömt om en riktigt god pizza"
      Startat kampanj för att kunna producera produkten i större omfattning.
      
      
              
  	      20 kommentarer
        
          
  
          Recept / 2023-12-20  
  
  
    
  Goda och energirika – julbaka de populära Runekakorna
      Vi önskar God Jul med det klassiska receptet på Runekakor. En riktig favorit i repris.
      
      
          
  
          Recept / 2022-02-17  
  
  
    
  Veckans macka!
      Den här veckans macka avnjuter vi i förmiddagssolen som speglar sig i isen. Smörgåsen är toppad med lite machésallad till fröjd för ögat. Ut och njut!
      
      
          
  Recept och artiklar
Forumdiskussioner
- Friluftsmat Sockerkaka på stormkök vattenånga
- Friluftsmat Torka köttfärs enl utsidan
- Friluftsmat Var kan jag få tag på torrmjölk?
- Friluftsmat Smörbytta
- Friluftsmat Törs man dricka vattnet i jockar kring kebnekaise?
- Friluftsmat Enklast att torka
- Friluftsmat Hur får man sitt kokkaffe godast?
- Friluftsmat AI-genererade recept på friluftsmat
- Friluftsmat Torkad Fruktkräm
- Friluftsmat Frystorkade räkor
Alla recensionerRecensioner
 
       
       
       
       
       
       
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
         
         
         
         
         
        