Totem Cams?

Har någon testat dom nya Totem Cams? Nyfiken på dom, dom verkar mkt bra om man kollar på tester osv.
Enligt tester så verkar dom mycket bra. Tydligen bytt dom kammar som tidigare var för glatt eloxerade. Borde vara klockrena där Aliens tidigare härskade.
Finns dom i Sverige änu?

Vad tror ni?
 
Testset

Såg via Fjällsport i Göteborgs facebook sida att dom har ett set med test Totem Cams man kan låna o prova. Synd man inte bor i Göteborg.

Belastningen kommer ju helt annorlunda på dessa jämfört med andra kamkilar. Ser mer ut som att varje kam belastas separat direkt i vajrar ner till slingan. Sen att dom har samma spännvid som Camalots är ju inte helt fel heller.
 

Det skulle vara jag det. Har bara en negativ sak att säga om dem, och det är att de inte är så nätta upptill, de kan upplevas lite bulkiga om man har många på selen. Men riktigt lättplacerade, och känns fantastiskt förtroendeingivande. Huvudet är smalare än på de flesta konkurrenters, och deras mjuka skaft gör ju oxå att de vandrar mindre än kammar med styvare dito. Har fortfarande att falla i nån av dem, men de håller nog. :)

Köpte mina direkt från fabrik, smidigt, snabbt.
 

Liknande trådar


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.