Polen/Slovakien och Slovenien

Hej!

Ska bila genom östeuropa i sommar och undrar om någon känner till klättringsmöjligheterna i Polen/Slovakien (Tatrabergen) och i Slovenien (Alperna).

Klättercamp, förare eller all annan information är av intresse.

MVH

Kristian
 
Slovakien: http://www.tatry.nfo.sk/vthse.php är en klättersida, därifrån kan man länka sig till sidor om boende, vägar osv.
Slovenien: http://www.coronn.com har gratis topos för 3 populära klätterområden, på http://www.summitpost.com kan man läsa massor om geografi och vandringar. En bok om klätterleder på slovenska (Plezalisce Slovenje, kan inte garantera rätt stavning) kan man köpa i Ljubliana och i byarna i närheten av klätterområdena, ffa Bohinj, vad jag har förstått.
Jag planerar själv att besöka de länderna under 2004 och har därför gjört lite preliminär förskning, men skulle vara jättetacksam om du kunde maila mig med lite beta efter att du har varit där.
Lycka till!
Alexey
 
Montenegro

Är det nån som har info om klättring i Montenegro så vore jag tacksam då jag skall dit i sommar...
 
Hej !
Jeg klatrede for en 3 år siden i lidt i områderne du nævner.- Er du stadig interesseret ka jeg grave lidt info frem af "gemmerne ! Efter min mening er det mest interessante sandstensklatring i Tjekkiet! : Adrspach
op under N`lige ende af "Riesengebirge/Krchonosce.
Jeg har fører for en del af Tatra. Lidt gamle adresser på guider/klatremakkere.
Skriv og jeg graver noget frem !
Hejsan,
Lars
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.