Lavvulight

..från Norska Helsport.

Jag skulle vilja få lite synounkter på kåtan.Att det är komfortabelt om man ska va i den ett längre tag råder ingen tvekan om i jämnförelse med fjälltält.Men i övrigt med vind regn m.m

Tacksam för synpunkter
 
Vill veta.

enl säljare skall det vara ok att elda med Helsports Brenner i denna. Öppen eld skall man dock inte hålla på med (kan man förstå då den e lite mindre.

Så frågan har nu ställts i massor av forum där man antingen dissat idén på kåta, eller sagt att den inte går att elda i (själva grejjen med en lavvu).

Så om någon har testat/ skymtat den på håll/ känner nån som har en brorsa vars tjej en gång såg en. Ja, kan man då få era synpunkter på den?

Har tänkt ha den för de tillfällen familjen skall med ut. dvs 2vuxna 2barn. Eller om man är ute med kompisar (max 4 vuxna troligtvis 3 ink packning). 3 säsonger (lååånga om eldburken funkar bra). SKa sägas att vikten på 1.7kg ex botten är det som lockar i kombination med möjlighet till värmekälla.

Om ingen har testat den får man väl vara först, eller så får man kanske tolka tystnaden som att den är riktigt skräp.

BZ -- vetgirig om lavvu
 

Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.