• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

klätter/paddlingsbuddy!Norrk.

Klättrat rätt många år men väldigt sporadiskt. Har gett upp kättringen periodvis då jag inte haft en repkompis att utvcklas tillsammans med. Paddling är något jag började med 2005, köpte kajak nu förra veckan. Ska ut på en tvåveckors tur med en kompis nu i sommar men är rätt sugen på att dra hela nästa sommar juni, juli, augusti. Så, om det låter lockande...tveka inte att höra av dig :)skulle vara kul att dra ihop ett litet gäng och paddla runt Sveriges kust/MB
 
Hej Malin!

Jag antar att det är Mattias som du ska ut och paddla med? Han ska ju iväg 2 veckor i juli, så då har vi en gemensam kamrat :)

Min livssituation tillåter inte något längre kajakäventyr, även om det skulle vara roligt, men jag klättrar/paddlar gärna någon helg framöver. Alltid kul om vi kan bli ett gäng.

Mvh,
Carl
 
Japp! (dajm o annat godis)

Det stämmer finfint att det är vår Mattias jag ska ut med :)och dig Carl har jag hört om... he he... Nävars :). Mattias har talat om dig. Ja, det är ju onekligen lite skralt på paddel-och klättringsfronten. Mattias skramlar omkring i ena hörnet och för det är jag evigt tacksam, men absolut att det skulle vara kul att vara ett litet "gäng". Har man ett par pers. omkring sig kanske alltid någon kan när man kan... Funderar på att dra ut nästa vecka. Just nu är både vädret och livet lite...hum...mindre optimalt, eller... nåt. Kan du i veckorna alls? Eller är du fast i "kan bara på helgerna"-träsket :)? Vilket fungerar det med! /Malin
 
Nästa vecka ska jag till norra Italien och klättra lååånga fina turer :-D

Egentligen så har jag redan bokat upp hela julisemestern med allehanda aktiviteter men i augusti så har jag en eller två helger lediga. Jag jobbar hela augusti så det är nog tyvärr bara helgerna som gäller.

/Carl
 
Såååå...man ska

till ITALIEN nu ska man?! Vad roligt :) Låter inte helt fel. Jo jag vet, det är märkligt hur tight det blir på sommaren med alla roliga saker som ska klämmas in i schemat. Men du, Augustihelger it is! Ha det nu bäst i Italien!!!/Malin
 
Knorr.../Blå Bandet...

Tjena :) Ja, det är "Blå Bandet" jag syftar på. Trots att jag frågade en "gammal i gamet"- person häromdagen och fick bekräftat att jo, det betyder "Sveriges kustlinje runt", så vågade jag inte riiiktigt använda den termen. Men nu gör jag det :)Jag paddlar nu min 3e säsong och har fastnat rätt rejält på det här med kajakturing. Känner också rätt starkt att jag seriöst vill baila från "vardagslivet" ett längre tag och då är en hel sommar i en kajak rätt lockande. Sen är det ju svinkul och se om jag pallar trycket, hur lång tid det tar runt, samt, trevlig möjlghet att få se lite mer av vårt vackra land! (Eller, ja, hur mycket man nu ser guppandes i vågnivå?) Har du paddlat den sträckan förr? Eller annan sträcka under längre tid? Vart håller du hus vanligtvis= Områdesboende samt paddlingsområden?/MB
 
Nice...

Of you... har kikat på sidan och japp, mycket ska tänkas på innan man drar iväg. Bra att jag är ute ett år i förväg. Första målet är att turen blir av, andra målet är att genomföra den och komma just i mål. Strävansmål :) (skolskadad...)
 
Hejsan, jag paddlade blå bandet förra året...och hmmm...det blir nog lite svårt att övertala mig att köra igen så snart :)

Ska som av en händelse också till norra Italien ett par veckor först (vandring, inte klättring). Och sedan segling en vecka.

Men efter det är ju en paddeltur aldrig fel! Är gärna på framåt augusti eller hösten eller ännu senare om det blir turer kring östergötland. Finns i Linköping.
 
Kul att du vill haka på lite allmänpaddling runt om i närheten. Vi får se till att ta en helg med lilla lokala gänget som sakta men säkert börjar bestå av ett par trevliga prickar man kan kajaksocialisera med. Du får ha en riktigt tevlig tid i Italien vettja:)/Malin
 
Paddling är väl inte min starka sida.. än.
Men lite klättring vore trevligt. Ni verkar ju vara några stycken iaf som ger er ut när det ges möjlighet. Ni får gärna ta med mig!
Klättrar inte så svårt. Toppar på låga sexor, och skulle väl kunna leda på bult i ungefär samma svårighet.

/Tobias
email: desmo79@spray.se
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
Fippe1 Klätter sällis!! Klätterkompis 4
Kim86 Söker klätter kompis i Linköping Klätterkompis 2
Henrik.H Klätter grupp Borås? Klätterkompis 4
D3nny klätter tur västra götaland el bohuslän, nån gång mellan lörda - onsda Klätterkompis 0
Micing Klätter/träningskompis i Göteborgsområdet Klätterkompis 0
kenneth_s Klätter kompis i Göteborg Klätterkompis 1
Isaac Klätter partner i chamonix Klätterkompis 0
angelface klätter-kompis i LULEÅ! Klätterkompis 2
xDanne Klätter Kompis sökes i Norrort Klätterkompis 2
stampe_sthlm Klätter kompis i sthlm Klätterkompis 0
vidarius Klätter kompis till Nissedal i Norge Klätterkompis 7
Jenny.E Klätter kompis Domen, Göteborg Klätterkompis 11
Sasch Klätter kompis i GBG Klätterkompis 76
JP33 Klätter kompis sökes i Sthlm. Klätterkompis 1
lejon-hjarta Karbin, söker klätter kompis. Klätterkompis 1
Henke78 klätter kompis i skåne Klätterkompis 4
wer Klätter- och/eller slackline -kompis i uppsala Klätterkompis 4
andger Klätter kompis Salveo? Klätterkompis 1
Hallquist Klätter kompis i Stockholm Klätterkompis 3
lirrran klätter kompis sökes i sthlm Klätterkompis 2
johan01 klätter kompis sökes, Malmö Klätterkompis 0
Nillagig Klätter kompis Klätterkompis 2
aventyrsguiden klätter-kompis Alpint Klätterkompis 0
martin_son Klätter sällskap Falun/Dalarna. Klätterkompis 0
Pontus.a Klätter polare i GBG sökes Klätterkompis 2
Onedge Blge - Klätter & Träningskompis! Klätterkompis 3
Joje Klätter kompis i Borlänge! Klätterkompis 4
Säl Klätter kurs i Sthlm Klätterkompis 1
sfinxon Söker klätter partner i Malmö ! Klätterkompis 5
Fjle NÅn dag eller längre klätter tur Klätterkompis 0
gudfader14 Klätter kompis i stockholm Klätterkompis 0
gudfader14 Klätter kompis i Stockholm Klätterkompis 0
k4ice Sökes: Klätter friend nära Åkersberga Klätterkompis 0

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.