Kebnekaise med Malungs Fjälledare?

Fjälltur

Blir det någon tur -05? Igår fanns ett inlägg men det gick inte att finna något. Information om när -05s tur går o vilken kategori åkare är den lämpligen avsedd för, ålder, erfarenheter, o liknande, är det en sk. stugtur osv. info. önskas, tack.
 
Jag är också intresserad. Den inbjudan som finns på hemsidan gäller ju våren-04. Kan man förvänta sig att det blir ungefär samma turer våren-05?

Finns det någon turrapport från någon av de senaste turerna? Någon speciell kategori av deltagare, eller blandat?

/ Lennart
 
Svar på tal

Hej!

-Det blir en tur -05, fjälledarkursen kör varje år runt påsk

-Det är inte bara en tur som görs utan flera olika. Vi fösöker täcka in hela spektrat,förra året hade vi stugtur, ett par olika tältturer med profil mot de som inte hade vintertältat förut. Två offpistturer, en enklare från singi, och en mer avancerad från tarfala med åkning bla på glaciär.

-krav på ålder, erfarenhet mm kommer årets elever att ställa, men ta en till på förra årets prospekt för att få en generell bild:

http://www.fjall.info/div/kebnekaise2004.pdf

-Erfarenhetskraven varierar beroende på typ av tur. Vi hade undre åldersgräns 18 och ingen övre, åldern på deltagarna varierade ganska mycket.

V har i alla fall inte ställt samman någon turrapport, men det är möjligt att någon av våra deltagare har gjort det.

-Japp det var vi som var i tarfala i påskas.

//Micke
 
Turer -05

Hej!
Som elev på Fjälledarlinjen i Malung kan jag avslöja att det blir turer även -05. De kommer att gå av stapeln någon gång 22-30 april.
Det kommer att finnas olika alternativ att välja mellan, vi håller just nu på med att skriva prospekt till de olika turerna.
Dessa kommer att finnas tillgängliga på vår hemsida - http://www.fjall.info - förhoppningsvis innan jul. Om inte så strax efter nyår.

Välkomna!
 
Nu ligger inbjudan ute, vi har redan fått in en del anmälningar men det finns några kvar. Först till kvarn gäller.....
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.