kartor gotland

Jag är väldigt förtjust i "utekartan" men jag hittar inget vettigt alternativ över gotland. Någon som har bra tips och förslag på var jag hittar bra kartor?

Det blir en spontan resa till ön nu till helgen och det vore kul att knata lite nr jag ändå är där :)
 
Jag svarar egentligen inte på din fråga men jag tycker att Gotland är ganska trist att vandra på. Jag har dock ingen aning om din erfarenhet av Gotland men det jag kan rekommendera är Fårö, Hoburgen (längst söderut) och framför allt Gotska Sandön, vilket dock är lite av ett projekt...

Om du bara har någon dag och är i Visby skulle jag snarare ägna dagen åt att kolla in muren, gamla hus (de få som finns kvar) och kanske ta en promenad norrut mot och ev. förbi Snäck. Gå på "insidan" alltså förbi Galgberget och vidare uppe på klipporna.
 
Hej,
Stora Karlsön är också mycket sevärt. En vanlig Gotlandskarta och cykelkarta finns att köpa i bokhandeln. Vandringskarta vet jag inte om det finns för som det redan nämts bilar eller cyklar man mest. Vi vandrade visserligen mindre turer men då främst på Fårö och Stora Karlsö.
Mvh. Veni
 
Mina favoritområden på Gotland

Jag cyklar mycket mountainbike och får alltmer koll på Gotland. Sträckan Visby-Hallshuk via Lummelunda, Lickershamn och Ireviken är väldigt fin - med dramatisk kust.

Visby-Högklint och vidare till Ygne fiskeläge, med det nybildade naturreservatet Södra Hällarna är fantastiskt.

Även Asunden, Hideviken, St Olofsholm, Kyllaj och Furillen är väldigt trevligt för både vandring och cykling.

www.morganochskoog.se
 
Lite såhär ett år efter, men vilken bokhandel som helst elr turistbyrån i Visby måste ju ha turistkartor? Ska dit nästa vecka sj o e sj på jakt efter en friluftsmaten över "påskön"
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.