• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Feminist javisst!

Jag tycker att det är skitbra med en tjejsida och ett kvinnligt forum. Är själv en stenhård feminist som dessurom är idrotts och fliluftsintresserad finns det fler?
 
killforum

Min reaktion på detta forum blir; om det finns ett tjejforum, borde det då inte finnas ett killforum?!? Är inte detta lite diskriminering mot killar??
 
Tjejforum behövs!

Visst finns det friluftsintresserade tjejer men det är ju killarna man ser mest och som de flesta produkter är skapade för. Därför är ett tjejforum en kanongrej! Det kan vara knepigt att hitta någon tjejkompis att ta med sig på färden på andra sidan dikeskanten men här har vi möjlighet att hitta någon annan som är lika tokig som en själv och här har vi också möjlighet att utbyta tankar och erfarenhet om div utrustning, sett ur ett kvinnligt perspektiv. KANON! Det betyder ju INTE att killar och deras åsikter inte betyder någonting. Det ena behöver ju inte utelsuta det andra.
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.