En tråd där vi tipsar om reor och bra erbjudanden

Sökte men hittade ingen liknande tråd, har jag missat något får man gärna ryta till.


Vi är säkert många som beställer en hel del grejer på nätet och vet att det ibland finns en hel del att tjäna på att leta upp det lägsta priset då vissa sajter kan ha kampanjpriser och driver ibland, eller helt enkelt ha låga priser överlag. Fysiska butiker kan som bekant ha väldigt bra kampanjer beroende på säsong och de kan man missa om man inte har turen att gå förbi butiken i fråga. Tänkte vi kunde ha en simpel tråd där man helt enkelt tipsar om bra aktuella klipp på utrustning och friluftsgrejer man känner till.


Börjar själv lite lugnt så ser vi om det tar skruv:

Tyska sajter har ofta bra priser på allt från spik till sovsäckar. http://www.outdoortrekking2010.de säljer t.ex det väl omtalade liggunderlaget NeoAir för 137 euro plus 15 euro i frakt till Sverige vilket ger dryga 1350 kr för large-modellen. Bästa pris från en svensk butik är 1900 kr från outdoorexperten.

http://www.outdoortrekking2010.de/S...A-Rest-Neo-Air-All-Season-Large-Isomatte.html

Jag rekommenderar starkt ullprodukterna från woolpower, Deras lite-sortiment är favoriten men när det kryper mot 25 minus tar jag gärna på mig de något kraftigare grejerna. Deras turtleneck 200 är riktigt varm och finns hos outdoorexperten för 595 kr, mellanlagervarianten 400 finns på kampanj i samma butik för 469 kr, denna tröja ligger annars runt 900.

http://www.outdoorexperten.se/p-12437-woolpower-zip-turtleneck-400.aspx?affiliateID=10058

Bor man i närheten av Östersund kan man titta in i Woolpowers fabriksbutik och köpa andrasortering till bra priser, jag har köpt kalsonger där som man inte kunnat hitta något som helst fel på....



Fyll gärna på om ni har något. :)
 
Liknande trådar

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.