Elpex off road Rullskidor

Har för jäves försökt få tag i ett par Elpex off road efterssom de är det enda bra alternativet jag provat på grus men det tycks vara lögn i H-vete att få tag på ett par. Ingen handlare jag hittat har dem och tillverkaren svarar inte på mail är det någon som har tips om vart man kan få tag på ett par.
 
jag har redan ett par finstep men klimatet i malmö är lite för blött så det blir lite för mjukt tyvärr. Jag får överväga att beställa från rottne men det var ett rätt saftigt pris 3500 spänn + bindning
 
Letade lite på nätet och hittade detta
http://www.aeprodukter.com/page1.html

Är det någon som provat offroadskidan på sidan. De ser lite klumpiga ut med så stora bågar men de stora däcken borde göra viss skilnad på tex eljusspår med flis som skulle kunna vara åkbart?
Visst skulle man se ut som ett miffo men jag är inte fåfäng.
 
Roligare om man kan styra!

Tror detta är det närmaste man kan komma känslan av snö: http://www.crosskate.com/
Var nära att köpa ett par för några år sedan när jag höll på med Kite skateing och hadde byggt ett par sådana här: http://www.doomwheels.com/articles/buildwod.php
och kom fram till att 2 hjul utan styrning lik som på rull skidor inte var så kul alls. Jag åker längdskidor till jobb varje dag på vintern, och en del Inlines på sommarn. Provade vanlig "stav" åkning med terräng rullskidor en gång men tyckte det vara helt värdelöst, köpte en ny fulldämpad Mtb i stället vilket medfört at jag nu är ute på stigarna så ofta jag får tid.
Annan länk som kanske kan vara till nytta; http://www.skatelog.com/skates/offroad/
 
Liknande trådar

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.