• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

bra tidningar om friluftsliv

Hej!
Jobbar som journalist på webbplatsen som Skyddsnätet som håller i säkerhetsavdelningen här på Utsidan.

Vi håller på att se över vår omvärldsbevakning för att bli ännu bättre på att snappa upp saker som händer.

Undrar därför, riktat till er som är intresserade av området friluftsliv: Vilka tidningar, nyhetsbrev, sajter och så vidare (utöver Utsidan) är det som är intressanta och innehåller bra läsning, nyheter etc. Vill få en uppfattning av vilka källor som är mest användbara sett ur läsarens synvinkel.

Tacksam för tips, antingen här eller till min e-post:
staffan.ekengren@srv.se

hälsningar
Staffan
 
Ambitionsnivån

Jag skulle tro att det beror på vilken ambitionsnivå du tänker dig ha. De viktigaste har du väl redan fått (bortsett från andra än engelsk- eller svenskspråkiga fora: sajter / magasin på franska, tyska, spanska etc), men vill du vara seriösare ändå kan du stolpa upp omvärldsbevakningen i områden: ex: skidåkning, klättring, kajak, etc etc; materialutveckling, miljö mm och utifrån detta söka upp portaler, diskussionsgrupper, månadsbrev, mässor etc som behandlar ämnena ifråga.

Söken och i skolen finna.

/ G
 

Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.