• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Arco med barn

Vi är två barnfamiljer med 4 barn i åldern 1-4 år som tänker klättra runt Arco från midsommar och 2-3 veckor framåt. Om någon är sugen på att få klättersällskap så kommer vi bo på Zoo camping.
 
Hej !
Det låter kul. Vi var i Torbole föregående sommar och ska dit (Torbole/Arco) i år igen. Dock så har vi semester i juli och kommer ner strax lagom tills ni åker hem förmodar jag (om ni inte får för er att stanna längre)... Finns det något extra kul för barnet att göra i Arco ? Vi hittade en lekpark i Torbole (ny svensktillverkar lekställning :) )som blev grymt populär hos dåvarande 1,5 åringen :), Den kommer det nog lekas i i sommar också. Vilken förare har ni ? Vet ni vilken förare som är bäst. Jag har en hyfsat ny men gillar inte riktigt dom grova skisserna. Skulle nog hellre ha en förare med foton för att enklare se var lederna går...

ammie
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.