• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Vänsterextremismens framfart

Jag skulle vilja belysa att Vänsterflanken varken är för yttrandefrihet eller demokrati.

Vilket ockå BRÅ och Säpo bekräftar.

"Båda grupperna är ett lika stort hot mot samhället, men det finns en direkt avsikt bland de autonoma att påverka partiföreträdare och störa samhällsordningen. De högerextrema har inte samma syfte, men de utgör ett hot eftersom de har tillgång till skjutvapen och sprängämnen, säger Johan Olsson, chefsanalytiker på Säpo."

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fo...ld_3170433.svd

Varje gång du ser en civil olydnad i media är det vänstern. Varje gång...

Kastade gatstenar.
Hot mot politiker (Framförallt SD-medlemmar)
Förstörda demonstrationer
Motdemonstrationer helt utan tillstånd
Bråk och skadegörelse till följd av ovannämnda som kostar ofantligt mycket pengar för skattebetalarna.

Ca 600 milj per år kostar detta spektakel varje år.

Osv osv osv.

Allt i samma tecken. Demokrati och yttrandefrihet ska förstöras.

Forskarrapporten i länken ovan säger allt:

"Vänsterextremister utgör ett större uttalat hot mot politiska företrädare och myndigheter än högerextrema, visar en ny rapport. Forskarna varnar för att se mellan fingrarna med vänstervåldet. "

"...De drivs också oftare av ett politiskt motiv. Trots det har deras brottslighet uppfattas som mindre allvarlig, "

Detta är såklart värt att belysas då den allmäna uppfattningen är en helt annan. Vilket också framgår av rapporten.
 
Våldsamma extremister är väl alltid idioter oavsett om de tillhör höger, vänster eller mitten. De finns inom alla politiska inriktningar och är sällan populära i de egna leden.
 
Men det är ju ett fritt forum, de är väl till för diskussioner som inte hör till friluftsliv ?

Mvh // Johannes
 

clindh

Forumvärd
Detta ämne ligger i Fritt Forum, så varsågod att diskutera.

Den lades här på min uppmaning, för att inte lusa ner den lilla debatten om hakkors som tenderade i att med någon slags omvänd Godwins lag (började med nazis!) att handla om samhället i stort, vänster/höger etc.
 
Fast lite smart är det ju att starta en ny tråd. Den förra handlade om hur fel det var med ett hakkors som avatar. I den tråden var ju de flesta emot högerextremister. Andyyy hade nog en del bra inlägg om hur fel det är att hänga ut någon oavsett åsikt. Dock så var det inte många som ansåg uthägningen som just en elak uthägning. Men sen kom denna dubbel OT ämnet

Tankar är troligen att vi som skrev i tråden är vänsterradikaler, och därför hoppas hitta mer stöd hos alla andra medlemmar...

Jag tycker personligen att det är konstigt att han fortsätter att stånga sig blodig då han anser att utsidan består av en inre krets, som hotar andra medlemmar som tycker fel.

Flashback är ett bättre forum för att hitta lika sinnade.
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.