Tüskt vansinne :-)

Till burgaren kanske ett glas pulvervin?

4dd67b036d.jpg
 

Lästips

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Jag har smakat pulvervinet. Och det var ju intressant och roligt. Men inte gott, nej :)
Hamburgaren var ju kul, men den lockar mig inte alls....
Nyligen såg jag frystorkad glass. Kan det vara något?
 
Nyligen såg jag frystorkad glass. Kan det vara något?

Kort svar: Nej!
Jag har provat frystorkad glass vid Air & Space museum i Washington. Austronauterna förses visst med sådana godsaker ... stackarna. Konsistensen liknar maräng och smaken (när dem väl blöttnats upp i munnen) kan liknas vid jolmig smält glass i rumstemperatur. Visst kan det kanske vara gott om man är långt ifrån jorden i en liten kapsel och visst är det lätt att bära på ... men det finns betydligt godare saker som inte utger sig för att vara något annat.
 
Jag fick faktiskt äran att testa den omskrivna burgaren nere på OutDoor-mässan i Friedrichshafen, och jag kan väl konstatera att bilden som det länkas till verkar _LITE_ Photoshoppad.... Den ser inte ut riktigt så där i verkligheten... Och smaken, ja vad kan man säga? Torrt gummi med lite rökig arom...Vinet är BÄTTRE!!!

/N
 
Frystorkad glass ger mig en tanke på det "skinn" som bildas på glass som legat i frysen lite väl länge.

Har hört att frystorkad glass är gott att sätta i kaffet.

/Ulf
 
Det ser riktigt gott ut tycker jag. Iaf i slutet av en lång utevistelse på hemtorkad köttfärssås och snappmakaroner. Det verkar dock vara lite för energisnålt, endast 257 kcal/100g vilket är ungefär hälften av vad det är i en vanlig marabou chokladkaka. Men jag ska nog beställa några och testa i alla fall. :)
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips