The North Face BaseCamp Messenger Bag

» Ladda upp produktbild

Vattentät axelväska 13 eller 25 liter.


Tillverkare: The North Face
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Rymlig, slitstark, lätt att organisera, lätt att bära alt. använda den extra remmen för att "låsa den" över bröstet som en klassisk cykelväska.

Minus:Spontant så har jag inte sett några minus, skulle det vara något så börjar de vecken i locket att spricka upp. Då den fortfarande håller vattnet ute så är det nog inget minus egentligen.

Kommentar: Den modellen jag har är på 25L, den är rymlig och passar lika bra till min bärbara dator som träningskläderna - eller kläder för en övernattning med allt vad det innebär.

Den används dagligen, i jobbet, till och från jobbet och på fritiden.

Mycket väl organiserad och den rymmer mycket för sin storlek. Min är svart och nu börjar tidens tand synas, då vecken som blir i locket börjar spricka lite. Den tar ju inte in vatten (ännu) så det är nog mer att den ser lite sliten ut nu. Den har använts varje dag sen jag köpte den 2006, i hällregn och i solsken. En ständig följeslagare.

Liknande produkter: TIMBUK väskorna

Köpplats: Naturkompaniet

Pris: 699

Plus: Pris

Minus:?

Kommentar: Håller med Drakfisk. Bra utformning och framförallt ett vettigt pris. Använder min dagligen.

Köpplats: Playground Norden AB

Kommentar: Bra, snygg, stabila (dubbla) dragkedjor. Bra innerfack. Snygg röd färg:) Lite annorlunda, nästan fulsnygg. Det gillas. Perfekt strl och utformning för en laptop. Bra pris.

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!