The North Face Banshee 50LStorlek: 50L
Vikt: 1474g för L/XL
Ställbart midjebälte
Justerbar rygg och axelremmar


Tillverkare: The North Face
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Justering av axel och ryggsystemet. Justering av midjebältet Många fack

Minus:Materialet är ett lättviktsmaterial som låter lite när man går. Har använt ryggsäcken på 6 turer och den har inte tagit någon skada ännu. Skulle önskat att man kunde öppna hela huvudfacket istället för "toppmatning" Inget regnskydd ingår

Kommentar: Ryggsäck på 50L med många fack vilket jag personligen gillar.

Ett stort fack som man kommer åt från toppen eller botten, enkel öppning och stängning av fackets ovandel görs med en hand både med och utan handskar.

Två fack på ryggsäckens framsida för mindre förvaring.

Mellan stora facket och de två mindre finns en finns en strech-ficka för att kunna trycka ner diverse utrustning. använder själv det till skalkläder eller isoleringskläder

på ryggsäckens sida finns två stora strech-fickor som utan problem tar vars en neglinge 1L flaska. Dubbla öppningar gör att det är lätta att komma åt flaskorna vid vandring utan att behöva ta av sig ryggsäcken.

Deras "dyno lite system" gör det enkelt att ändra hållningen på ryggsäcken under vandringen. Detta gör att du kan ändra ryggplatta och axelremmar med en rem under färd om man känner att ryggsäcken börjar kännas obekväm under vandringen. Var skeptisk till detta först men för mig har det enbart varit positivt.

God ventilation mellan rygg och väska då väskan ligger inte "direkt på ryggen".
Jag blir väldigt varm under vandring så för mig är detta nästan ett måste för alla mina ryggsäckar.

Topplocket har två förvaringsfack, ett ovanpå och ett under.
Topplocket går att justera upp och ner.

Midjebältet är justerbart beroende på hur mycket du önskar att det ska "omsluta" dig. Detta lossas med kardborre och ställs in efter personlig preferens. Åtdragningen sker med två remmar som dras ifrån dig. Två ordentligt tilltagna fack finns på midjebältet med. Inga problem att få plats med telefon, handskar mindre rep(ex. 20m parcord), snacks etc..

Axelremmarna har även få fickor i stretch. Jag som har glasögon är detta perfekt att få plats med solglasögonen eller vanliga glasögon utan att behöva oroa sig att det ska trilla av.

Ryggsäcken hålls uppe av en alminiumram vilket göra att ryggsäcken håller samma form oavsett hur du packar den(fyller alla 50L eller inte).

Pris: 900

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook