Haglöfs Skarja Exklusiv

Haglöfs Skarja Exklusiv

En klassiker i Rolls Royce-utförande. Den perfekte kompanjonen på alla sorters äventyr. Med anatomiskt formade bärremmar, bröstrem och stoppat höftbälte är du rejält rustad för en bekväm långfärd. Såväl säcken som de rymliga ytterfickorna har rejäla snölås. Praktisk ficka på locket för det som du måste komma åt snabbt. Aluminiumramen är lätt och utformad så att du kan ställa ifrån dig säcken på marken utan att den trillar omkull. Skarja Exklusiv växer med uppgiften. Med en packpåse på 30 liter rymmer den här säcken totalt 90 liter. Mer än så lär du aldrig behöva ta med dig, ens om du ska ut på en rejäl långtur. Med en ramförlängare kan du lasta på höjden. Volym: ca 60 liter. Vikt: ca 1.900 g. Material: Polytex. Färg: svart eller grön.


Tillverkare: Haglöfs
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Slitstark och bekväm halvstor ryggsäck.

Minus:Sidofickorna kunde gärna varit lite bredare.

Kommentar: Det är en stor liten ryggsäck. Den ser större ut än den är när man ska packa. Sidofickorna och framfickan gör att ryggsäcken ser rymlig ut. Sidofickorna rymmer en 1,5 liters flaska vardera, fram fickan rymmer ett Trangia 27 plus lite till. Ryggsäcken har två fyra remmar på locket för att fästa exempelvis regnkläder och liggunderlag eller tältduk. Under ryggsäcken kan man fästa packpåse, liggunderlag, tält eller vad man nu vill.

Kundservice: Har inte behövt service.

Så blir höstutflykten en barnlek

En höstvandring på hemmaplan är en perfekt start när man vill ta med sig barnen ut de första gångerna. Här är våra tips för lyckade uteaktiviteter.